Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Manual d'alfabetització a Internet del Consell d'Europa

1 febrer 2018

D’ençà que es va publicar la primera edició del Manual d’Alfabetització a Internet, el 2003, el món d’Internet ha canviat molt. El nombre d’usuaris d’Internet ha augmentat; els usuaris cada vegada són més joves, les tendències en la manera en què la gent utilitza Internet i el que busquen evolucionen, i els nous problemes de seguretat personal, per exemple, sorgeixen aparentment de la nit al dia.

La nova edició del manual publicada pel Consell d’Europa té en compte infinitud de canvis, tot i que l’objectiu del manual continuï sent oferir a les families, els educadors i els responsables de la formulació de polítiques suficients coneixements tècnics perquè puguin navegar al costat dels joves amb les tecnologies de la comunicació.

El manual està dissenyat per ser fàcil d’usar i útil, com s’il·lustra en el full informatiu titulat «Trobar informació de qualitat a la web».

Més informació:  Manual d’Alfabetització a Internet del Consell d’Europa

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org