Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Neix el Grupo Ciudadano sobre Políticas Digitales (GCPD)

22 juliol 2019

A principis de mes es va constituir el Grupo Ciudadano sobre Políticas Digitales (GCPD). El grup es va gestar durant la darrera campanya electoral, arrel de la preocupació dels seus integrants per la quasi absoluta absència de les polítiques digitals en els programes electorals i els debats.

Es tracta d’un grup informal d’afinitat creat per activistes i especialistes en temes digitals que es coneixen des de fa temps per haver compartit estretament lluites en l’àmbit de la defensa d’Internet i de la innovació digital.

El nucli executiu i promotor del grup està format per persones de diverses sensibilitats, que s’han repartit les tasques per àmbits de competències: drets, legislació, governança, tecnologia, ètica de la tecnologia, infraestructures, investigació, empresa, administració, cultura, coneixement i educació. Aquest nucli es coordina amb una àmplia xarxa formada actualment per una trentena de persones també històricament involucrades en les lluites d’àmbit digital.

El grup vol fer arribar al consistori i els partits reflexions i propostes sobre quina és la millor manera d’abordar les polítiques digitals i quines persones podrien ser competents per dur-les a terme.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org