Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Normativa per atorgar la beca per a aturats

Els col·legiats en situació d’atur poden beneficiar-se d’una plaça gratuïta als cursos del COBDC, sempre que estiguin inscrits al Servei d’Ocupació i hagin aportat la documentació acreditativa. En concret, el Document d’Alta i Renovació de la Demanda d’Ocupació (DARDO) que proporciona el SOC, on consta la pròxima data de renovació de la demanda i que es pot descarregar del web del SOC:

www.oficinadetreball.gencat.cat/renovacio

Només s’atorgarà una beca per curs. Si el curs no es porta a terme, el Col·legi avisarà a tots els inscrits i al becat corresponent. En aquests casos quedarà invalidada la beca, sense possibilitat de canviar-la per un altre curs o activitat del COBDC.

Les sol·licituds s’atendran per estricte ordre d’arribada.

Com fer-ho?

El Col·legi informarà mitjançant un correu electrònic de les beques que s’ofereixen mensualment. A partir d’aquest moment per formalitzar la matrícula cal que envieu el document DARDO per correu electrònic a cobdc@cobdc.org, indicant el curs per al qual sol·liciteu la beca. Un cop processada la vostra petició rebreu un correu electrònic amb el codi del cupó de la beca amb el que us podeu inscriure a través de La Botiga online.

0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org