Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Nota de condol per la mort de Montserrat Sebastià

24 febrer 2014

La Junta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya vol expressar el seu condol i el suport als familiars i amics de Montserrat Sebastià, que va morir el passat 5 de febrer de 2014. La cerimònia de comiat va tenir lloc el 6 de febrer a l’oratori del tanatori de Sant Gervasi.

Sebastià (1957-2014) va centrar gran part de la seva vida professional a l’àrea de l’ensenyament, que desenvolupà com a professora a la Facultat de Biblioteconomia de la Universitat de Barcelona.
Així mateix, va ser directora de la Biblioteca de la Escuela de Ingenieros Agrícolas de la UPC i va treballar a les biblioteques públiques de Barcelona. La seva faceta de documentalista es va desenvolupar al Centre d’Investigació Històrica de la Dona (CIHD) / Centre d’Estudis Històrics Internacionals (CEHI).

Per altra banda, va estar associada al Col·legi el 2005 i va ser membre de SOCADI. Les seves àrees d’interès van estar centrades en les tecnologies, els thesaurus i l’antropologia.

Gràcies a la seva activitat docent, que abastà més de 30 anys, va formar molts dels professionals del país, que durant aquests dies han mostrat els seu condol a les diverses llistes de distribució del nostre sector.

Descansi en pau.

Fotografies: interior (UB), exterior (El Profesional de la Información)

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org