Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Nou Plan Estatal de Política Científica y Técnica y de Innovación (2017-2020)

14 febrer 2018

El Ministerio de Economía, Industria y Competitividad (MINECO) ha publicat el nou Plan Estatal de Política Científica y Técnica y de Innovación (2017-2020). Es tracta del principal instrument estatal en matèria de política científica i tecnològica. A més, inclou els ajuts estatals destinats a activitats d’R+D+I que s’atorguen preferentment a través de convocatòries competitives.

En el procés d’elaboració, s’han tingut en compte els diferents agents implicats (universitats, centres de recerca i tecnològics, associacions empresarials, etc.), i també s’hi han incorporat propostes rebudes durant la consulta pública efectuada el mes de juliol de 2017.

El pla s’estructura en quatre programes a partir dels objectius generals de l’Estrategia Española de Ciencia y Tecnología y de Innovación (2013-2020): promoció del talent i la seva ocupabilitat; generació de coneixement i enfortiment del sistema; lideratge empresarial en R+D+I; i, per últim, R+D+I orientada als reptes de la societat.

 

Més informació: Plan Estatal de Política Científica y Técnica y de Innovación 

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org