Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Nova Direcció General del Llibre, Biblioteques i Foment de la Lectura en el Pla de Foment de Lectura de la Generalitat #Llibrèfils

25 maig 2017

El conseller de Cultura, Santi Vila, va presentar fa un parell de dies el Pla de Foment de Lectura del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Dins d’aquest pla, una de les principals novetats que ens afecta és la creació d’una nova Direcció General del Llibre, Biblioteques i Foment de la Lectura, on reunificarà en una sola direcció general totes les competències del departament en matèria de foment de la lectura, la cadena de valor del llibre i la gestió de les biblioteques. S’espera la creació d’aquesta nova direcció general per al quart trimestre del 2017.

El Pla de Foment de Lectura, que compta amb un pressupost de 19,5 milions d’euros pel 2017, inclou també la consolidació del programa municipi lector, la creació d’un Consell Nacional de la Lectura o la creació d’un Comissionat de la Lectura de Catalunya. En el nostre àmbit, aquest pla també comprèn:

El COBDC aplaudeix la creació d’aquesta nova direcció general i veu positivament la iniciativa de la unificació del catàleg i el carnet de biblioteques, així com l’augment significatiu de l’increment de la compra de llibres.

Més informació al web de #Llibrèfils

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org