Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Nova estructuració i delimitació de competències del Ministeri de Cultura i Esports del Govern d'Andorra

29 juliol 2019

El 26 de juny es va publicar el Decret del 26-6-2019, on apareix la nova estructuració i delimitació de competències del Ministeri de Cultura i Esports del Govern d’Andorra.

Entre les novetats que es desprenen del Decret cal mencionar la desaparició de la direcció general que ha liderat els darrers anys Montserrat Planelles. El ministeri encarregat de la cultura s’estructurarà orgànicament en tres departaments:

 • El Departament de Promoció Cultural, liderat per Planelles, que gestiona la Unitat d’Acció Cultural, la Unitat de Lectura Pública i Biblioteques (Biblioteca Pública), l’Àrea de Museus i Monuments, la Unitat d’Administració i Gestió Pressupostària i les Fundacions ONCA, ENA i Museand (Museu Thyssen).
 • El Departament de Política Lingüística, a càrrec de Joan Sans.
 • El Departament de Patrimoni Cultural, encapçalat per Xavier Llovera, que inclou, entre d’altres institucions, l’Àrea d’Arxius i de Gestió de Documents i la Biblioteca Nacional d’Andorra.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org