Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Novetats a eBiblioCat: visualització en streaming de pel·lícules i aprenentatge d'anglès (Koalatext)

8 novembre 2018

En els darrers dos mesos s’han realitzat dues millores a eBiblioCat que esperem que siguin ben rebudes pels usuaris i els professionals de les biblioteques públiques catalanes.

Per una banda, es tracta de l’opció de visualitzar en streaming fins a vuit films mensuals, entre ells curtmetratges i documentals. D’aquesta manera, els usuaris d’eBiblioCat poden accedir de manera gratuïta a més de 2.000 documents audiovisuals del catàleg de la plataforma eFilm. Aquest catàleg inclou pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals distribuïts per aquesta plataforma. Aquesta millora va en consonància amb la generalització de noves tecnologies (fibra òptica, wifi) que faciliten a la ciutadania l’accés als continguts audiovisuals i musicals.

Per l’altra banda, s’ha afegit un recurs en línia per facilitar l’aprenentatge d’anglès, que han anomenat Koalatext i que inclou més de 500 unitats de comprensió lectora, àudios i vídeos. Els seus destinataris són professors i estudiants de diferents nivells escolars.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org