Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Obert el termini de presentació al 7è Premi Recerca en Informació i Documentació COBDC-UB

13 març 2019

El Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC) i la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona convoquen el 7èPremi Recerca en Informació i Documentació al millor treball de recerca en l’àmbit de la Informació i la Documentació. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la recerca en aquests camps i donar a conèixer els nostres entorns professionals entre els estudiants.

El premi està dotat amb 700 euros i s’adreça als estudiants de batxillerat i cicles formatius dels centres d’ensenyament de Catalunya. El termini de presentació finalitza el dia 15 de maig de 2019. Les bases es poden consultar a la web de la UB.

Les temàtiques a tractar són molt variades: el món del llibre, les biblioteques i els arxius, els sistemes d’informació i documentació, els arxius d’imatges i sonors, els hàbits i les pràctiques lectores, la gestió de la documentació a les empreses, l’estructuració dels continguts al web, etc.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org