Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Participa en la campanya «La fam no fa vacances»

25 juny 2018

 

El Banc dels Aliments fa una nova crida a la societat catalana per recollir aliments de primera necessitat, a la qual el COBDC s’adhereix i us demanem la vostra col·laboració. Amb més d’un 20% de la població catalana sota el llindar de la pobresa i una demanda creixent per part de les entitats benèfiques, s’organitza la campanya «La fam no fa vacances» per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària durant l’estiu.

Durant el mes de juny, podeu realitzar les vostres donacions per omplir els magatzems de les entitats d’ajuda social d’arreu del país i que puguin fer arribar els aliments als seus beneficiaris durant aquest estiu.

Després de l’èxit de la campanya «El gran recapte d’aliments» durant els mesos d’hivern, amb què els vostres donatius van acumular més de 380 kg de productes alimentaris per al Banc dels Aliments, us animem a tornar-hi a participar per tal d’ajudar a les persones que més ho necessiten.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org