Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Participació catalana al Primer Coloquio Internacional sobre Arquitectura y Ambientes de Bibliotecas

5 maig 2021

El Primer Col·loqui Internacional sobre Arquitectura i Ambients de Biblioteques es va realitzar a Mèxic el maig del 2018. A principis del 2020 es va publicar el text de les experiències presentades, Arquitectura y ambientes de bibliotecas, on destaquem dues experiències catalanes:

 • «El nuevo modelo educativo de la Universidad Pompeu Fabra y los nuevos espacios del CRAI». A càrrec de Mercè Cabo Rigol, Montserrat Espinós Ferrer i Manel Lozano Nebro.
 • «Tendencias y prospectiva en la construcción de las bibliotecas». A càrrec de Santi Romero Garuz, de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu de la trobada era «intercanviar coneixements i experiències multidisciplinàries en la planificació, projecció, disseny, construcció i avaluació d’espais físics i virtuals en el camp de les biblioteques universitàries i altres afins, com ara de recerca i especialitzades, amb la finalitat d’establir línies d’acció i polítiques en benefici de l’oferta de serveis i productes d’informació i bibliotecaris de qualitat en tres ambients: ensenyament-aprenentatge, investigació i lectura».

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org