Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Participació de col·legiats a la I Jornada de Còmic i Salut 2019

7 octubre 2019

El 18 d’octubre se celebrarà la I Jornada de Còmic i Salut a l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Al programa s’inclouen dues taules rodones. En aquesta jornada hi col·laboraran dos membres del COBDC: Jaume Vilarrubí i Eli Ramírez.

 • Vilarrubí, moderador d’una de les taules rodones, treballa a la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà, és Coordinador del GT GrupCòmic (COBDC) i coordina el portal de còmic de la biblioteca virtual de la Diputació de Barcelona.
 • Ramírez ha estat membre de la Junta del COBDC, treballa a la Diputació de Barcelona i és membre del GT GrupCòmic (COBDC).

Aquesta jornada, que combina el còmic amb la salut, és especialment rellevant perquè potencia el paper de la biblioteràpia en hospitals, aspecte del qual ja us hem parlat en diverses ocasions al Document.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org