Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Petits! Grans! Llibres! Festival cultural de la infància

10 juliol 2018

Data: 10-13/Juliol/2018

Lloc: Monestir de Sant Cugat, Barcelona

Descripció: Petits! Grans! Llibres! Festival cultural de la infància, torna a celebrar-se al marc excepcional del Monestir de Sant Cugat del Vallès, amb la filosofia de slow festival. La cita serà del 10 al 13 de juliol al Claustre del Monestir, que es transformarà en un espai estimulant alhora que acollidor i relaxant, on les famílies podran gaudir d’una selecció dels millors àlbums il·lustrats, contes i propostes vinculades a aquests llibres que conviden a explorar, crear, experimentar, pensar, i ajuden a créixer.

Slow festival amb la sensibilitat i creativitat de l’Institut de la Infància

Des del moment que les famílies entren al Festival, la part emocional és un aspecte fonamental de l’experiència. Les activitats i espais han estat pensats per a estimular el vincle afectiu entre adults i infants. Es tracta que l’experiència d’apropament als llibres sigui plaent, què puguin emportar-se a casa aquestes sensacions i es desperti l’amor per la lectura.

Un Festival “gourmet” amb aforament molt limitat, desenvolupat per un equip d’educadors, bibliotecaris, psicopedagogs i experts.

Tot amb la filosofia de l’Institut de la Infància, que busca que els adults puguin posar-se en la pell dels nens i nenes, que respectin els seus ritmes i interessos, però molt especialment busca que els adults puguin retrobar-se amb el nen que porten dintre per a gaudir junts amb els més petits.

Més informació: Petits! Grans! Llibres! 

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org