Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Premi Biblioteca pública i compromís social 2016 a la Biblioteca pública de Cambados (Pontevedra)

28 abril 2016

Fa un temps, ens vam fer ressò al Document de la segona edició del Premi Biblioteca Pública i compromís social, convocat per la Fundació Biblioteca Social. Aquesta setmana s’ha fet públic el nom del projecte guanyador, de l’accèssit i dels vuit finalistes.

El jurat ha concedit el premi al millor projecte a «!Cuánto cuenta Cambados!», presentat per la Biblioteca Municipal Luís Rei de Cambados (Pontevedra), per facilitar la cohesió social i ciutadana. L’accèssit l’ha rebut el projecte titulat «Juzbado, libro abierto», de la Biblioteca Municipal de Juzbado (Salamanca).

Entre els vuit projectes finalistes d’aquesta segona edició hi ha iniciatives catalanes:

– L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). «Biblioteca pública per a tothom. Infància i diversitat funcional: el dret a la lectura pública», de la Biblioteca Josep Janés i Olivé. Àmbit/Col·lectiu: Discapacitat, Infància.
– Tortosa (Tarragona). «Taller d’escriptura creativa: Traços de vida», de la Biblioteca Marcel·lí Domingo. Àmbit/Col·lectiu: Adolescència i joventut, Salut mental, Violència i gènere.

Més informació a la web de la Fundació Biblioteca Social i al hashtag #PremioBiblioSocial

Fotografia: Fundació Biblioteca Social

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org