Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Presència catalana a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya

27 March 2018
Després d’haver estat País Convidat a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya en l’edició anterior, un total de 72 entitats catalanes entre editorials, associacions, il·lustradors i institucions del sector del llibre especialitzades en llibres infantils exposaran a la Bologna Children’s Book Fair mitjançant l’estand que l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) posarà a la seva disposició. L’estand dóna una imatge conjunta del sector i ofereix als professionals un espai de negoci on desenvolupar les seves activitats a la fira amb les màximes facilitats.
La fira tindrà lloc del 26 al 29 de març a la ciutat italiana de Bolonya. Amb més de 50 anys de trajectòria, la fira de Bolonya ofereix la projecció internacional més gran del sector del llibre infantil, com a lloc on els professionals poden comprar i vendre drets i també descobrir-hi nous talents.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org