Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Programa d'acció lectora de Barcelona ciutat

18 desembre 2018

L’Ajuntament de Barcelona ha activat un gran pla de lectura, impulsat per l’oficina Barcelona Ciutat de la Literatura de la Unesco i Biblioteques de Barcelona, que compta amb un pressupost de 375.000 euros.

Segons el coordinador d’aquest pla, Oscar Carreño, la idea motor és centrar el pla «just abans i després de l’adquisició [dels llibres]» per fomentar la lectura. Per aconseguir-ho,  comptarà amb 37 agents culturals que impulsaran diverses accions, amb un programa de més de 500 actes, que inclouen tot tipus d’activitats (clubs de lectura augmentada, concurs de bibliotràilers, etc.) i formats de lectures (paper, llibres digitals, audiollibres), així com la participació de 33 de les 40 biblioteques municipals, 29 escoles de primària, desena i mitjana d’instituts de secundària, residències de la tercera edat, esportistes professionals, un centenar d’escriptors, llibreries, editorials i l’espai de les dues superilles de la ciutat.

Més informació a Barcelona: ciutat de la literatura.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org