Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Prova pilot de les biblioteques públiques amb l'aplicació per a dispositius mòbils Tellfy

22 abril 2020

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb els responsables de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona i les Biblioteques de Barcelona han engegat una iniciativa per comunicar-se amb el seu públic a través de l’app Tellfy.

Aquesta aplicació, desenvolupada per una empresa catalana, permet crear comunitats, en aquest cas de lectors i lectores, i diversos canals d’informació relacionats amb l’activitat de les biblioteques i el foment de la lectura.

L’aplicació disposa d’un entorn segur pel que fa a la protecció de dades personals, ja que es pot formar part d’una comunitat determinada sense que la resta de membres puguin conèixer el nostre número de telèfon o altres dades personals.

Es tracta d’una prova pilot que durarà un mes, i que permetrà a aquestes biblioteques valorar les funcionalitats de l’aplicació i conèixer quina acceptació té per part de les usuàries i els usuaris. Si aquesta iniciativa té bona acollida, és preveu incorporar-hi més biblioteques i ampliar el nombre de comunitats lectores.

Per formar part d’alguna d’aquestes comunitats lectores només cal descarregar l’aplicació, fer servir el cercador per localitzar les comunitats relacionades amb biblioteques i sol·licitar la inscripció en algun dels grups disponibles. Per ara no es demana el número de soci de la biblioteca.

tellfy

En aquesta primera fase també s’hi ha incorporat també la Institució de les Lletres Catalanes amb una comunitat dedicada a Joan Perucho, del qual enguany es commemoren els cents anys del naixement.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org