Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Ranking de las bibliotecas universitarias españolas en la gestión del personal

6 juny 2016

Avui us presentem un article que tracta sobre l’eficiència en la gestió del personal a les biblioteques universitàries estatals. Per fer-ho possible, s’han seleccionat 41 biblioteques vinculades a universitats públiques amb formació presencial i s’han recollit dades dels anys 2008 i 2012 de l’anuari estadístic publicat a la web de REBIUN. A aquesta informació se li ha aplicat una fórmula matemàtica per calcular l’eficiència mitjançant la tècnica d’anàlisi envolupant de dades (Data Envelopment Analisis-DEA). Per elaborar el rànquing s’han fet servir els mètodes de comptar el nombre d’unitats de referència, el càlcul de la supereficiència i l’avaluació creuada.

Simón Martín, J.; Simón, C.; et al. «Ranking de las bibliotecas universitarias españolas en la gestión del personal», Revista española de documentación científica, vol. 39, núm. 1 (2016).

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org