Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Rebiun: Manual de buenas prácticas en las redes sociales para bibliotecas universitarias (2018)

13 març 2019

El 2018 Rebiun va publicar dins de la col·lecció de manuals i guies «Rebiun Línea 3» el document Manual de buenas prácticas en las redes sociales para bibliotecas universitarias, en el qual hi ha participat la Brigit Nonó Rius, membre del COBDC i bibliotecària de la biblioteca de la Universitat de Girona.

Un dels objectius d’aquest manual és tractar la importància i els hàbits d’ús de les xarxes socials a Espanya, en concret a les universitats espanyoles i els centres d’investigació.

El sumari inclou aquests epígrafs:
1. Política en redes sociales: normas de uso y estilo
2. Manual de uso de las redes sociales: Facebook, Twitter, Flickr, Instagram, YouTube, Issuu, Slideshare, Blogs, Wiki, Google my Business, Foursquare
3. Monitorización de las redes sociales
4. Difusión de las redes sociales
5. Evaluación de la presencia en las redes sociales
6. Bibliografía

Per a cada xarxa social es comenta la seva definició, continguts que es poden publicar, recomanacions i indicadors d’avaluació. Per completar aquest últim punt, al final del text s’afegeix un quadre resum d’indicadors.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org