Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Resum de la visita a la Mediateca de Casa Àsia

27 abril 2018

La visita professional del mes d’abril ha estat a la Mediateca de Casa Àsia, ubicada a Barcelona en el Recinte Modernista de Sant Pau.

La Casa Àsia es un consorci format pel Ministerio de Asuntos Exteriores, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de Barcelona i Madrid, que té per objectiu contribuir a un millor coneixement i impuls de les relacions entre les societats d’Àsia i Espanya, tant en l’àmbit institucional, econòmic, cultural com educatiu.

La Mediateca és un fons únic especialitzat en Àsia. Funcionen com a biblioteca pública i tenen un fons (bàsicament en anglès, català i castellà) de 18.000 títols (uns 12.000 llibres, 300 DVD i 2.700 CD). Destaca el fons de música tradicional i contemporània del llegat Alain Daniélau i els àudios de les conferències i actes celebrats a la seu del Casa Àsia des del 2003 fins el seu trasllat al Pavelló de Sant Manuel del Recinte Modernista de Sant Pau.
Organitzen un cop al mes tertúlies literàries i, com a novetat, també un cop al mes, fan una tarda de jocs de taula, una manera alternativa de conèixer Àsia.
Com a curiositat hem pogut veure una edició del Quixot en coreà, japonès i xinés, i un llibre de la Mercè Rodoreda en hindi.
Volem agrair tant a l’Oihana Montilla, directora de la Mediateca, com a la Marta Morera, coordinadora de la Mediateca, la seva amabilitat i professionalitat durant la visita.

Rodoreda Casa ÀsiaFoto grup

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org