Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Seminari professional: Desmuntant els joves des de la biblioteca pública

25 gener 2023

El dia 17 de febrer, de 2023, de 9.30 a 14.00 hores, tindrà lloc a la Biblioteca Montserrat Abelló, el Seminari professional: Desmuntant els joves des de la biblioteca pública.

9.30 h – Acreditacions

9.50 h – Introducció als seminaris professionals

Participen:

COL·LECCIÓ

10.30 h – Taula rodona

Mireia Manresa, professora, especialista en hàbits de lectura adolescent i Irene Vílchez, redactora a la revista El templo de las mil puertas i membre de l’Associació de Joves Lectors Catalans, modera Marta Martí, bibliotecària especialitzada en literatura infantil i juvenil i membre del Grup de Treball de biblioteques infantils i juvenils BibBotó (COBDC).

11.30 – 12.00 h – Pausa cafè

ESPAI

12.00 h – Diàleg

Júlia Baena bibliotecària escolar especialista en joves i José Pablo Gallo León, director de la biblioteca de la Universitat d’Alacant i escriptor d’Espacios de biblioteca: presente i futuro, modera Marta Puig, bibliotecària i directora de la biblioteca Santa Oliva d’Olesa de Montserrat.

MEDIACIÓ

13.00 h – Taula rodona

Freddy Gonçalvez, mediador cultural i especialista en l’àmbit adolescent, Marta Cava, bibliotecària escolar i mediadora cultural, i Emma Armengod, directora de la biblioteca Trinitat Vella – J. Barbero.

Inscripció gratuïta per a col·legiats i assistents a les 16es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació (maig 2022).

Pots inscriure’t des d’aquest enllaç

Més informació

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org