Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Seminari sobre Nous Models d’Avaluació de la Recerca

22 desembre 2017

Data: 26/Gener/2018
Lloc: Facultat Biblioteconomia i Documentació Universitat de Barcelona
Descripció: Estem assistint al naixement d’un nou paradigma en la comunicació científica, provocat per elements com l’impacte de les TICs, l’explosió de la informació, la ciència oberta per una banda, i per altra part, per expectatives creixents que la recerca sigui socialment responsable i es comuniqui amb àmbits professionals per a contribuir al benestar. És a dir, que el naixement d’un nou sistema de comunicació científica és paral·lel a l’aparició d’un nou sistema de valoració i d’avaluació de la recerca.

En el marc del seminari debatrem aquests aspectes, amb la presència de dos ponents que ens exposaran l’estat de les noves mètriques per a l’avaluació, així com sistemes alternatius per a l’avaluació de la recerca en països petits. A la taula rodona, els ponents debatran sobre tots aquests nous models, les perifèries europees i les alternatives i tendències a considerar pels propers anys.

Més informacióSeminari sobre Nous Models d’Avaluació de la Recerca

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org