Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Tercera edició del Mobile Social Congress

27 febrer 2018

Data: 27-28/Febrer/2018

Lloc: Barcelona

Descripció:  Espai de trobada i de reflexió ciutadana sobre el model de producció i consum de les tecnologies de la informació i la comunicació. L’obsolescència programada, l’escàs reciclatge del aparells o el monopoli i la concentració de les empreses tecnològiques centren el programa de la tercera edició del Mobile Social Congress, organitzat per Setem Catalunya i que tindrà lloc els dies 27 i 28 de febrer.

L’aposta per un model electrònic i tecnològic just és el nucli central al voltant del qual s’han organitzat un conjunt de xerrades, taules rodones, tallers i exposicions per tal de reflexionar sobre aquests aspectes del dia a dia.

Drets laborals, ciberfeminisme, extractivisme miner, residus electrònics, programari lliure o economia solidària són alguns dels temes que es tractaran durant els dos dies de congrés, al Pati Manning.

Entre els ponents que participaran l’esdeveniment hi ha David Franquesa, director del projecte eReuse.org, Spideralex, sociòloga i investigadora de les TIC i una de les fundadores del col·lectiu ciberfeminitsa donestech.net, Karolien Burvenich, coordinadora de la campanya Make ICT Fair a CATAPA (Bèlgica), o Joe DiGangi, consultor sènior en ciència i tecnologia a IPEN.

Dilluns 26 de febrer hi haurà una activitat prèvia al congrés: el passi del documental Complicit: el preu de la tecnologia, al cinema Zumzeig a les 18.30h, sobre l’explotació laboral de treballadors xinesos per construir els telèfons mòbils i altres aparells electrònics.

L’entrada és lliure i oberta a tothom.

Més informació: Tercera edició del Mobile Social Congress  

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org