Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

The Human Impact of Data Literacy

8 abril 2020

Segons un estudi d’Accenture realitzat per Forrester (2019), entre el 60 i el 73% de totes les dades empresarials no s’analitzen mai.

Continuant amb aquesta línia d’investigació, Accenture, en col·laboració amb Qlik, ha redactat l’informe «The Human Impact of Data Literacy. A leader’s guide to democratizing data, boosting productivity and empowering the workforce», on es presenta un estudi sobre l’alfabetització de dades. Per portar-ho a terme, s’han enquestant 9.000 empleats d’una mostra d’indústries i rols laborals a nou països d’Amèrica del Nord, Europa i Àsia-Pacífic.

Un dels resultats que s’ha extret és que aquestes empreses estan invertint molt en habilitats preparades per a les dades que ajudin a millorar el rendiment dels individus i de les seves organitzacions. Per aconseguir-ho els punts forts són invertir en formació i perfeccionament, que facilita augmentar significativament la productivitat global.

El sumari inclou aquests apartats:

 • Data democratization: the enterprise opportunity
 • What’s holding businesses back from becoming fullydata-driven?
 • The way forward: building a data-drivenworkforce

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org