Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

The Social Media Directory of Academic Libraries

24 octubre 2018

The Social Media Directory of Academic Libraries es un directori que vol recopilar les biblioteques acadèmiques que tenen presència a les xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube i altres plataformes). Va néixer amb la voluntat de ser una eina de recursos i recerca per a bibliotecaris acadèmics, especialment aquells que treballen en llocs de treball relacionats.

El directori inclou enllaços actius als comptes de xarxes socials de les biblioteques acadèmiques de tot el món, inclòs Espanya. Per facilitar la cerca es pot fer una primera selecció per xarxa (per exemple, Facebook), després concretar per país, i així obtenir un llistat de biblioteques i les adreces de les seves xarxes socials.

socialmedia1
 

D’altra banda, hi ha disponible una pàgina de recursos amb recomanacions per als bibliotecaris acadèmics que gestionen o estan interessats en les xarxes socials i acadèmiques (hashtags suggerits i bibliografia).

Sens dubte, és una bona eina per conèixer on estan les biblioteques acadèmiques a les xarxes, intercanviar experiències i establir contactes.

Per finalitzar, us recomanem que, si us interessa aquesta eina, afegiu-hi la vostra biblioteca a través del formulari.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org