Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Transparència i funció pública, publicació de CEMICAL

12 desembre 2018

El CEMICAL és un consorci creat el 1993 integrat per la Diputació de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), la Federació de Serveis Públics de la Unió General de Treballadors (FSP-UGT) i la Federació de Serveis a la Ciutadania de Comissions Obreres (FSC-CCOO).

El seu objectiu és promoure l’estudi, la formació, la investigació i el progrés en les relacions del personal al servei de l’administració local i les entitats que en formen part, així com també un marc de coneixement mutu i d’intercanvi d’experiències entre la representació d’aquestes entitats i la del personal.

Periòdicament realitza informes sobre els temes que abasten els seus objectius. En aquesta ocasió, us presentem un text sobre «Transparència i funció pública», publicat l’octubre de 2018, que tracta sobre la transparència a l’hora de contractar personal a les administracions públiques. En aquest sentit, «s’hi analitza la relació de servei del funcionariat i la de tots els qui exerceixen funcions retribuïdes en les administracions públiques al servei dels interessos generals, tal com recull l’Estatut bàsic de l’empleat públic (EBEP)». El sumari és el següent:

1. Transparència i gestió pública: aspectes constitucionals i institucionals, i la seva projecció sobre l’ocupació pública
2. Dimensions de la publicitat sobre l’activitat / política de personal
3. L’accés a la informació sobre ocupació pública
4. Especial referència a les qüestions relacionades amb la selecció en l’ocupació pública
5. Conclusió

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org