Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Unitats d'informació: suport a la ciutadania davant del Covid-19

24 març 2020

Les unitats d’informació són un recurs imprescindible en qualsevol moment, tant en èpoques de bonança com en situacions complicades, tal com s’ha demostrat al llarg dels anys amb iniciatives, serveis i projectes (per exemple, el Servei de Biblioteques del Front) i amb el suport humà dels seu personal (per exemple, amb l’atemptat a la Rambla de Barcelona del 2017).

El COBDC és sensible a la situació actual, que ha trastocat tota l’activitat ciutadana i professional al nostre territori, i vol donar visibilitat i suport al treball que estan realitzant les professionals i els professionals del sector de la informació i la documentació. Per això, s’ha creat una secció nova al Document, «Unitats d’informació: oci, coneixement i suport a la ciutadania davant del Covid-19», on trobareu recursos sobre les iniciatives que estan realitzant les unitats d’informació durant el confinament.

Així mateix, realitzarà un seguiment de les iniciatives d’aquestes unitats, que es podran trobar al nostre perfil Document_COBDC a Diigo. Per completar aquesta feina, al Document trobareu notícies sobre temes relacionats (com les fake news) i d’aquelles novetats rellevants (ajudes, etc.) originades pel coronavirus que hem agrupat sota l’etiqueta COVID-19.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org