Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

United for Libraries (ALA) a favor dels serveis bibliotecaris i d'accés gratuït a la informació

19 juliol 2019

United for Libraries és una divisió ampliada de l’American Library Association (ALA), creada el 2009, que vol donar veu a les biblioteques i parlar sobre els serveis bibliotecaris i l’accés gratuït a la informació.

La seva missió és «donar suport als qui governen, promouen, defensen i recapten fons per a tot tipus de biblioteques». Per fer-ho possible:

 • Disposen d’un programa de formació contínua i integral.
 • Fomenten la formació i el desenvolupament dels grups d’amics de les biblioteques i de les fundacions de biblioteques.
 • Proporcionen un mitjà perquè el personal directiu de les biblioteques tingui accés a informació i recursos que els resultin útils en la governança de les seves unitats d’informació.
 • Faciliten a tots els qui valoren les biblioteques els materials i el suport que necessiten per defensar eficaçment les seves biblioteques en l’àmbit local, estatal i nacional.
 • Sensibilitzen el públic general sobre l’existència de grups formalitzats com ara administradors, grups d’amics de biblioteques i fundacions de biblioteques, i els serveis que ofereixen per fomentar i desenvolupar una participació més àmplia en el suport de biblioteques de tot el país.

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org