Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

V Jornada sobre Biblioteques Patrimonials

23 juliol 2018

Data: 15/Novembre/2018

Lloc: Ateneu Barcelonès, Barcelona

Descripció:  L’Ateneu Barcelonès organitza la V Jornada sobre Biblioteques Patrimonials, “Com aconseguir impacte transformador des d’un centre patrimonial?”.

Les biblioteques, els arxius i els museus tenen un paper clau en la construcció de societats més avançades i igualitàries. Conservar el patrimoni i difondre’l contribueix a preservar la memòria col·lectiva i a la transferència de coneixement. Per assolir amb impacte aquest rol s’han de plantejar i resoldre diversos interrogants. De quina manera la transformació dels centres que disposen de patrimoni poden ajudar a les societats? De quines eines podem disposar per tenir impacte a la societat? Quina interacció tenen les biblioteques, els arxius i els museus amb el patrimoni immaterial?

La Jornada s’estructurarà en tres grans blocs:
1. Una taula a tres per tractar transversalment les agendes internacionals pel desenvolupament de projectes patrimonials amb impacte a la societat.
2. Quatre càpsules de coneixement, simultànies, en les què es treballaran diverses temàtiques: el finançament de projectes, Wikidata per a centres amb patrimoni, com tenir impacte amb projectes que transformen societats i com iniciar un projecte internacional des de zero.
3. I una conferència sobre participació i com avançar en noves relacions amb els públics.

Més informació: Ateneu Barcelonès

 

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org