Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Veredicte del premi de contes Bibliorelats: ampliar l'imaginari col·lectiu sobre la biblioteca

29 maig 2015

Dins del programa d’activitats en commemoració de l’Any de les Biblioteques, el passat 22 de maig es va fer públic a Reus el veredicte del premi de contes Bibliorelats. Aquest certamen va ser convocat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el col·lectiu literari Reusenques de Lletres. El jurat estava format per Carme Andrade, Carme Fenoll, Fina Masdéu, Lena Paüls i Victòria Rodrigo.

De les 75 narracions que es van valorar, el jurat va seleccionar-ne com a guanyadores un total de 19, de les quals en podeu saber més al blog del Concurs.

El premi de Bibliorelats consistirà en l’edició col·lectiva d’un llibre amb els relats seleccionats, a càrrec d’Arola Editors, de Tarragona. Aquest llibre es presentarà dins la Setmana del Llibre en Català, que tindrà lloc entre el 4 i el 13 de setembre a la plaça de la Catedral de Barcelona.

El jurat va fer constar l’alt nivell de qualitat literària i l’originalitat de l’enfocament dels relats rebuts i el fet que hagin acomplert l’objectiu d’ampliar l’imaginari col·lectiu amb la biblioteca pública de Catalunya com a referent i tret diferenciador d’una cultura pròpia, i va agrair a la plataforma digital Røter i al Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya la incondicional col·laboració en el desenvolupament de la seva tasca.

Fotografia: Cedida per Lletres Reusenques. Acte de presentació de Bibliorelalts el passat 31 d’abril a Reus. D’esquerra a dreta: Victòria Rodrigo i Lena Paüls, Reusenques de Lletres; Carme Fenoll, cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya; Alfred Arola, d’Editorial Arola, i Bernat Ruiz, de la plataforma digital Røter.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org