Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Vols fer una estada a l’estranger? Vols veure publicat el teu treball de màster? Presenta’t al Premi 3000 i Premi 3000 Jr., convocats pel COBDC i la Generalitat

7 juliol 2015

El 2015 se celebren diverses efemèrides vinculades al nostre sector, com l’aniversari dels 30 anys del COBDC, els 40 d’associacionisme, els 100 anys de les Biblioteques populars de la Mancomunitat i la commemoració de l’Any de les Biblioteques.

Per continuar festejant aquest magnífic any, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC) i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya han sumat esforços per convocar dos premis.

PREMI 3000

El seu objectiu és reconèixer la trajectòria professional dels professionals del sector.

Els aspirants han de tenir la titulació de Graduat en Informació i Documentació, Diplomat en Biblioteconomia i Documentació o Llicenciat en Documentació. Han de ser personal en actiu tant en l’àmbit privat com públic en biblioteques, arxius, centres de documentació, docència, arquitectura de la informació i usabilitat, o gestió de comunitats.

El/La guanyador/a obtindrà:
– Un ajut, per un import de 2.000 euros, per dur a terme l’estada professional presentada amb la sol·licitud a un centre de l’estranger, per tal d’impulsar la seva trajectòria
– La col·legiació gratuïta durant 1 any al Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes
– L’assistència gratuïta a dos cursos dels oferts pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes

El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 30 de setembre de 2015.

Podeu consultar les bases completes al Dropbox del COBDC.

PREMI 3000 Jr.

El seu objectiu és reconèixer el millor treball de màster en l’àmbit de la biblioteconomia i la documentació, amb la voluntat de millorar la professió, valorant i donant visibilitat a les bones experiències.

Els aspirants han de tenir el títol universitari de Graduat en Informació i Documentació, Diplomat en Biblioteconomia i Documentació o Llicenciat en Documentació. Així mateix, ha d’haver estat matriculat durant els cursos 2012-2013, 2013-2014 o 2014-2015 en algun màster o postgrau de les temàtiques següents: biblioteconomia, documentació, programari lliure, gestió d’informació en empreses i organitzacions, societat de la informació i gestió de comunitats en línia.

El/La guanyador/a obtindrà:
– La col·legiació gratuïta durant 1 any al Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes
-Un lot de llibres i/o subscripcions a publicacions periòdiques professionals per un import de 200 euros
-La publicació del projecte a la web del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes

El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 30 de setembre de 2015.

Podeu consultar les bases completes al Dropbox del COBDC.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org