Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

W3C: Making Content Usable for People with Cognitive and Learning Disabilities

3 maig 2021

Making Content Usable for People with Cognitive and Learning Disabilities (Fer que els continguts siguin utilitzables per a persones amb discapacitats cognitives i d’aprenentatge) és un document publicat per dos grups de treball del W3C: el Cognitive and Learning Disabilities Accessibility Task Force (Coga TF) of the Accessible Platform Architectures Working Group i l’Accessibility Guidelines Working Group as a Working Group Note.

Aquest text està dirigit a les persones que elaboren continguts web (pàgines web) i aplicacions web, tot oferint consells sobre com fer que aquests continguts siguin utilitzables per persones amb discapacitats cognitives i d’aprenentatge. Aquestes discapacitats són múltiples i variades: la neurodiversitat, discapacitats intel·lectuals i discapacitats d’aprenentatge específiques.

El sumari inclou aquests apartats:

 • User Stories
 • Desing Guide
 • Usability Testing, Focus Groups, and Feedback
 • Use Cases / Personas
 • Glossary

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org