Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Xarxa de biblioteques universitàries REBIUN: declaració a favor del coneixement obert i sostenible

31 març 2020

La International Coalition of Library Consortia (ICOLC) va publicar el 13 de març el text «Statement on the Global COVID-19 Pandemic and Its Impact on Library Services and Resources» (Declaració sobre la Pandèmia Global COVID-19 i el seu impacte en els serveis i recursos bibliotecaris). Aquesta declaració, signada per molts consorcis de biblioteques de tot el món que formen part d’ICOLC, té dos objectius:

 • Ajudar els editors i altres proveïdors de contingut a entendre millor com l’actual pandèmia global de COVID-19 afecta la comunitat mundial d’informació.
 • Suggerir una varietat d’enfocaments a les biblioteques i els proveïdors de serveis d’informació.

Ahir, 30 de març, en el Blog del Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona es va publicar la notícia que REBIUN havia signat la «Declaració a favor del coneixement obert i sostenible» (PDF).

«La lluita contra la pandèmia de la COVID-19 ha posat en evidència la importància de compartir el coneixement científic de manera immediata i oberta entre la comunitat investigadora.»

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org