Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Xarxa de col·laboració amb el GT documentació gràfica

14 març 2022

Aquest any 2022, el Col·legi estrena el Grup de Treball de documentació gràfica que posa a disposició de tots els professionals que recullin, conservin i difonguin documentació gràfica, entre els seus fons i col·leccions.

La varietat de suports, formats, tipologies i usos han fet veure la necessitat de treballar conjuntament per donar suport, en tots els aspectes tècnics i de difusió, i posar en valor la documentació gràfica en l’àmbit de les biblioteques i centres de documentació de caràcter patrimonial.

Aquest grup de treball es proposa també establir relacions de col·laboració amb altres grups del COBDC ja constituïts, perquè en alguns casos poden ser complementaris i aliats en el seu abast temàtic. Així com també amb d’altres entitats culturals i professionals del sector artístic i de les arts visuals.

És per això que ens adrecem al públic professional que estigui interessat en contribuir a teixir una xarxa de col·laboració per posar en comú experiències, desenvolupar eines, recursos, consensuar recomanacions i organitzar activitats conjuntes, així com també contribuir en difondre les tasques dutes a terme per cadascun de vosaltres. Amb aquesta finalitat, ben aviat difondrem una enquesta que ens permeti poder fer un estat de la qüestió al respecte.

Per a qualsevol dubte o més informació: documents-grafics@cobdc.org

Si ens voleu seguir a les xarxes: @GTDocGrafics

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org