Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Xifra: informació estadística local de la Diputació de Girona

5 gener 2017

Per conèixer dades estadístiques catalanes existeixen diverses eines, algunes d’àmbit autonòmic, com l’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT). Avui us en presentem una de local, el Sistema d’Informació Socioeconòmica Local (XIFRA), iniciativa de la Diputació de Girona.

El seu objectiu és doble: d’una banda, proporcionar informació als ciutadans i a tots els interessats en aquests tipus de dades; de l’altra, proporcionar assistència tècnica a les institucions, les entitats i els organismes de gestió públics. D’aquesta manera, podran prendre decisions estratègiques i operatives tant en la promoció econòmica com en l’àrea de l’ocupació.

Les dades, actualitzades periòdicament, proporcionen informació sobre els municipis i les províncies a través d’indicadors i informes, que s’agrupen en aquests àmbits: entorn, demografia, activitat econòmica, mercat de treball i polítiques de desenvolupament econòmic local i qualitat de vida.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org