Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

13a. Escola d'estiu de literatura infantil i juvenil

1 juliol 2023

La Tretzena Escola d’Estiu de Literatura Infantil i Juvenil ofereix els recursos per tractar la literatura des d’una perspectiva interdisciplinari i saber seleccionar les obres adequades per la lectura en les diferents etapes educatives.

Coneixeràs les estratègies didàctiques que potencien la lectura literària com a instrument d’aprenentatge en diferents contextos (aula, biblioteca escolar i espais exteriors a l’entorn escolar, rutes literàries, exposicions, recitals i altres espectacles, etc.)

Coneixeràs les estratègies didàctiques que potencien la lectura literària com a instrument d’aprenentatge en diferents contextos (aula, biblioteca escolar i espais exteriors a l’entorn escolar, rutes literàries, exposicions, recitals i altres espectacles, etc.).

Reflexionaràs sobre la utilització de les noves tecnologies per al foment de la literatura a l’escola (aplicacions literàries, projectes audiovisuals, etc.).

Aprendràs a treballar els patrimonis culturals i literaris i quins són els recursos, materials i llibres tenim a l’abast per donar a conèixer, llegir i gaudir de diverses literatures del món.

Ja pots fer la teva inscripció amb un descompte del 10% per ser membre del COBDC. Consulta el programa

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org