Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

16es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació 

11 maig 2022

Després de tot un any intens de treball per part de la Junta del Col·legi, els propers dies 25, 26 i 27 de maig, se celebren les tant esperades i necessàries Jornades Catalanes d’Informació i Documentació sota el lema “ESSENCIALS: Lideratge professional, comunitats actives i recursos de primera necessitat”.

S’ha dissenyat una trobada de qualitat, amb línies d’actualitat a tractar i amb la participació d’experts referents en la matèria. Tres dies de jornades pensades com una oportunitat per analitzar, valorar i fer un diagnòstic de la situació actual, així com treballar conjuntament, compartir experiències i conèixer projectes d’èxit. Amb l’ànim de ser un espai on el networking i l’actualització professional siguin una realitat. El lloc idoni per generar sinergies, establir contacte directe i impulsar nous projectes.

Volem reivindicar el paper dels professionals del món de la informació i la documentació. Tenim la voluntat de posar en valor la nostra professió, enfortir-la i situar-la com un actiu essencial i indispensable en tots els àmbits, sent aquest un dels objectius fonamentals del nostre encontre.

Després de dos anys estranys, on no hem pogut veure’ns les cares i compartir moments i somriures, ha arribat el moment de reunir-nos presencialment, sense mascaretes i sense obstacles, i amb tota l’energia renovada i les ganes de treballar per a un futur millor. Necessitem de la vostra participació ja que sense vosaltres aquestes jornades no tenen sentit, i sou vosaltres els que començareu a escriure aquest nou camí on la nostra professió serà clau en aquest temps de canvi.

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org