Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

16es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació 

11 maig 2022

Després de tot un any intens de treball per part de la Junta del Col·legi, els propers dies 25, 26 i 27 de maig, se celebren les tant esperades i necessàries Jornades Catalanes d’Informació i Documentació sota el lema “ESSENCIALS: Lideratge professional, comunitats actives i recursos de primera necessitat”.

S’ha dissenyat una trobada de qualitat, amb línies d’actualitat a tractar i amb la participació d’experts referents en la matèria. Tres dies de jornades pensades com una oportunitat per analitzar, valorar i fer un diagnòstic de la situació actual, així com treballar conjuntament, compartir experiències i conèixer projectes d’èxit. Amb l’ànim de ser un espai on el networking i l’actualització professional siguin una realitat. El lloc idoni per generar sinergies, establir contacte directe i impulsar nous projectes.

Volem reivindicar el paper dels professionals del món de la informació i la documentació. Tenim la voluntat de posar en valor la nostra professió, enfortir-la i situar-la com un actiu essencial i indispensable en tots els àmbits, sent aquest un dels objectius fonamentals del nostre encontre.

Després de dos anys estranys, on no hem pogut veure’ns les cares i compartir moments i somriures, ha arribat el moment de reunir-nos presencialment, sense mascaretes i sense obstacles, i amb tota l’energia renovada i les ganes de treballar per a un futur millor. Necessitem de la vostra participació ja que sense vosaltres aquestes jornades no tenen sentit, i sou vosaltres els que començareu a escriure aquest nou camí on la nostra professió serà clau en aquest temps de canvi.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org