Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Nova intranet

10 octubre 2023

El Col·legi posa en funcionament una nova versió de la Intranet en la que s’ha estat treballant els darrers mesos. Amb això es completa la renovació de la pàgina web.

En aquesta Intranet hi trobareu diversa documentació dirigida exclusivament a les persones que són membres del Col·legi. Més enllà d’aquella que fa referència a les activitats pròpies de l’entitat (memòries, pressupostos, acords de Junta, etc.), hi trobareu altres apartats amb vídeos que no són d’accés públic al nostre canal de YouTube, temaris amb bibliografia per preparar els concursos-oposicions de les administracions públiques o un espai on es publicaran enquestes per conèixer les vostres opinions sobre determinats temes.

Rebreu un correu electrònic amb les vostres noves credencials per entrar-hi. Heu de tenir en compte que, per raons de seguretat, l’accés requereix una doble autentificació.

Si teniu qualsevol dubte, suggeriment o algun problema per accedir-hi contacteu amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic cobdc@cobdc.org

Esperem que us sigui d’utilitat.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org