Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Accés obert al número 59 de la revista Item

6 abril 2016

Ens plau comunicar-vos que ja podeu accedir a la versió electrònica del número 59 de la revista Item, en aquest enllaç.

Aquest número, coordinat per en Ferran Burguillos i la Gemma Masdeu, està dedicat a l’Any de les Biblioteques i intenta oferir una visió (concretament 52 mirades) més enllà d’aquesta efemèride.

Per altra banda, el número 59 recupera el paper de tribuna de reflexió i debat que la revista Item ha tingut des dels seus orígens, donant veu als professionals preguntant-los en quin punt ens trobem actualment, com hem evolucionat i quin és el camí que ens queda per recórrer.

Us convidem a llegir les dues noves seccions que hem creat: «Veus» i «Caixa d’eixes». «Veus» pretén recollir les iniciatives, experiències i projectes desenvolupats pels grups de treball, institucions o especialistes en actiu. «Caixa d’eines» està dedicada a la interpretació i anàlisi d’aquelles normatives, directrius i disposicions legals que ens afecten en el dia a dia de la nostra feina.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org