Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

2a Jornada Valenciana de Bibliotecaris/àries Escolars

Una vegada més, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana, demostra el seu ferm compromís amb la professió i, en aquesta ocasió, també amb el treball que està fent el Grup de Treball de Biblioteques Escolars (GTBE) donant tot el seu suport a la celebració de la 2a edició de la Jornada Valenciana de Bibliotecaris/àries Escolars que tindrà lloc a la Biblioteca Nicolau Primitiu (Monestir de Sant Miquel dels Reis – València) el pròxim 5 de juliol en horari de matí.

A la jornada de l’any passat es va establir l’objectiu en comú de lluitar per una biblioteca escolar de qualitat. Enguany, aquesta nova edició de la jornada, torna a ser un punt de trobada per a totes i tots els compromesos per continuar el camí cap a una biblioteca escolar de qualitat, professional i amb ambició de perdurar en el temps.

La biblioteca escolar és l’objectiu que tenim en comú i cal treballar per ell.  Sols FENT CAMÍ tots junts hi aplegarem i tindrem garantia d’èxit.

Tota la informació de la jornada està al teu abast en: https://jornadabe.cobdcv.es/

Date

05 jul. 2022
Expired!

Time

09:00 - 14:00
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org