Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Festival de literatura Mot 2022 Girona-Olot

El MOT és un festival literari organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament d’Olot que es porta a terme cada any durant la primavera.

És un projecte de divulgació literària que acosta els escriptors als lectors i duu a les comarques gironines primeres figures nacionals i internacionals de l’àmbit literari. Precisament, les seves característiques fonamentals són la cerca de l’excel·lència en la qualitat dels autors i la proximitat amb el públic.

El festival cada any escull un àmbit temàtic que serveix de fil conductor de l’edició i ofereix una programació d’actes literaris de la mà d’escriptors i intel∙lectuals de referència.

El festival es complementa amb projectes com Les Veus del MOT, el Pròleg del MOT o els clubs de lectura de les biblioteques públiques. També s’adreça al públic jove amb el MOT INS i compta amb la complicitat de moltes entitats que fan que cada una de les dues ciutats visqui durant una setmana la literatura a peu de carrer i des de moltes mirades diverses.

Date

17 - 26 març 2022
Expired!

Time

All Day
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org