Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

II Fòrum del sector de la Informació i la Documentació

Des de FESABID, emmarcat en les funcions de promoció i difusió dels professionals de la informació i documentació, i amb la voluntat de col·laboració i treball conjunt amb altres agents, es va iniciar l’any 2020 el Primer Fòrum del sector de la Informació i la Documentació. El FÒRUM de REFLEXIÓ és, per tant, una aposta per la col·laboració i la cooperació, i un compromís de FESABID amb els col·legis i associacions professionals de cerca d’interlocutors per als temes d’interès del sector de la informació i la documentació.
El II Fòrum de Reflexió del sector de la Informació i la Documentació girarà al voltant de la Professió, els Professionals i la Professionalització ja que el 2021 l’Observatori de la Defensa de la Professió de FESABID ja és una realitat en el marc de treball entre la nostra Federació i les Associacions i Col·legis professionals membres. Després d’un any d’activitat, es considera que la Professionalització del Sector és un tema clau sobre el qual reflexionar, a causa de la situació desigual existent en els marcs normatius i legals, a les diferents visions i a la orientació futura de la gestió dels serveis d’informació i documentació.

La Junta del COBDC no hi faltarà!

Date

18 gen. 2022
Expired!

Time

11:00 - 14:00
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org