Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Bibliografia selectiva: novetats. Edició renovada i agraïment als GT del COBDC

30 abril 2019

Acaba de publicar-se la darrera edició de la “Bibliografia selectiva: novetats” creada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu d’aquesta publicació és continuar oferint una selecció de les novetats editorials més interessants dels diversos camps del saber, per orientar en el desenvolupament de les col·leccions de les biblioteques públiques.

Aquest mes, i aprofitant Sant Jordi, trobareu una edició renovada en format PDF que inclou nou tries temàtiques molt visuals, on trobareu la portada de cada document amb l’enllaç a la seva ressenya editorial. La llista completa de llibres es pot descarregar en format EXCEL.

Per altra banda, el Servei de Biblioteques ha aprofitat aquesta renovació per agrair la contribució desinteressada de tots els col·laboradors que participen en la creació de productes bibliogràfics aportant el seu coneixement en diferents matèries.

Entre ells, destaquem els i les integrants de tres grups de treball del COBDC:

– Glòria Massana i Jaume Felipe del Grup de treball de Biblioteca i cinema

– Jaume Vilarrubí i Héctor Calvet del Grup de treball de Biblioteca i Còmics

Grup de Treball de Publicacions en Sèrie

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org