Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

La Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus guanya el VIII Premi Carme Romaní

13 desembre 2016

El passat dilluns 14 de novembre es va celebrar l’acte de lliurament del VIII Premi Carme Romaní, al qual van assistir membres del Grup de Treball Bib.Botó del COBDC.

El projecte guanyador va ser «Un espai propi, un espai comú», presentat per la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus. Aquest projecte proposa una sèrie d’activitats, en el qual han intervingut nombroses persones que han apropat la lectura als infants mitjançant diferents iniciatives com són:

– Lecxit: la lectura feta descoberta
– Vega: la lectura feta llibertat
– Clubs de lectura: la lectura feta conversa
– Contes a cau d’orella: la lectura feta narració
– Visites didàctiques: la lectura feta aventura
– Laboratoris de lectura: la lectura feta experiència
– Les lectures de proximitat amb obres locals

El premi el van rebre Cristina Garreta, directora del Servei Municipal de Biblioteques de Reus, i Montserrat Caelles, Regidora de Cultura.

L’acte va ser molt emotiu i tothom va estar agraït i content pel reconeixement rebut. Entre els assistents al lliurament hi van ser presents el personal de la biblioteca, companyes d’altres biblioteques de la zona i molts dels seus fidels i actius col·laboradors. Entre ells, Xavier Amorós, poeta i escriptor que dóna nom a la biblioteca, i M. Àngels Ollé, pedagoga i escriptora de llibres d’iniciació a la lectura.

Aprofitant el viatge a Reus, les bibliotecàries del Bib.Botó van visitar la Biblioteca Pere Anguera, inaugurada a finals del 2015, per veure l’exposició Autòmat LLULL. Ideada pels reconeguts artistes Milimbo i Marc Sardà, aquesta exposició s’emmarcava dins dels actes que la ciutat de Reus ha dedicar a l’Any Llull.

Vols conèixer el GT de Bibliteques Infantils Bib.Botó?
Llegeix el seu blog Bib.botó i segueix-los a Twitter (@bibbotogrup) i a Facebook.

Fotografia: http://biblioteques.reus.cat

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org