Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

El COBDC tradueix al català el Manual de pensament de disseny per a biblioteques

11 novembre 2019

El pensament de disseny, en anglès Design Thinking, és un mètode pràctic per generar idees innovadores que es basa en solucionar les necessitats de l’usuari, és a dir, que està centrat en la persona.

Amb la traducció al català del Manual de pensament de disseny, el Col·legi vol facilitar als bibliotecaris i bibliotecàries una bona eina i un mètode de treball demostrat per aconseguir i implementar idees innovadores en els seus llocs de treball.

El Manual de pensament de disseny per a biblioteques ha estat finançat pel Global Libraries Program de la Bill & Melinda Gates Foundation. L’elaboració del manual ha estat liderada per IDEO, consultora que ha fet bandera del pensament de disseny i l’ha adaptat a diversos sectors.

Aquest ha pres forma a partir de l’experiència rebuda treballant al costat de múltiples bibliotecaris durant el període 2013-2014. IDEO ha col·laborat estretament amb la Biblioteca Pública de Chicago (EUA) i les Biblioteques Públiques d’Aarhus (Dinamarca) i ha observat més de 40 bibliotecaris de 10 països diferents.

Podeu accedir al text complet del Manual de pensament de disseny per a biblioteques i de la guia de Pensament de disseny en un sol dia al web del Col·legi.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org