Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

El COBDC tradueix al català el Manual de pensament de disseny per a biblioteques

11 novembre 2019

El pensament de disseny, en anglès Design Thinking, és un mètode pràctic per generar idees innovadores que es basa en solucionar les necessitats de l’usuari, és a dir, que està centrat en la persona.

Amb la traducció al català del Manual de pensament de disseny, el Col·legi vol facilitar als bibliotecaris i bibliotecàries una bona eina i un mètode de treball demostrat per aconseguir i implementar idees innovadores en els seus llocs de treball.

El Manual de pensament de disseny per a biblioteques ha estat finançat pel Global Libraries Program de la Bill & Melinda Gates Foundation. L’elaboració del manual ha estat liderada per IDEO, consultora que ha fet bandera del pensament de disseny i l’ha adaptat a diversos sectors.

Aquest ha pres forma a partir de l’experiència rebuda treballant al costat de múltiples bibliotecaris durant el període 2013-2014. IDEO ha col·laborat estretament amb la Biblioteca Pública de Chicago (EUA) i les Biblioteques Públiques d’Aarhus (Dinamarca) i ha observat més de 40 bibliotecaris de 10 països diferents.

Podeu accedir al text complet del Manual de pensament de disseny per a biblioteques i de la guia de Pensament de disseny en un sol dia al web del Col·legi.

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org