Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Comunicat del COBDC sobre el conflicte bel·lic a la franja de Gaza

7 novembre 2023

Atès el conflicte bèl·lic en el qual es troben sotmeses les comunitats d’Israel, Palestina i els països adjacents, la Junta de Govern del COBDC volem manifestar el rebuig i la condemna a qualsevol forma d’enfrontament armat, atac, invasió i terrorisme que atempti contra la convivència humana.


També volem expressar el nostre suport i solidaritat a les víctimes d’aquesta guerra. Sovint, és la població civil qui més pateix els efectes negatius d’aquests conflictes, a nivell humanitari, social i econòmic.


Res no justifica cap guerra i aquesta, de concepció endèmica, és un atac a les llibertats individuals i col·lectives de les persones. Pensem que qualsevol confrontació s’ha de resoldre en un marc de respecte, pau i democràcia.


Finalment, demanem que es resolgui al més aviat possible d’una manera pacífica i justa per tal de minimitzar els efectes devastadors de qualsevol confrontació armada.


La vida no mereix la guerra.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org