Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Comunicat del COBDC sobre el conflicte bèl·lic

25 febrer 2022

Atès el conflicte bèl·lic, iniciat per la Federació Russa, la Junta de Govern del COBDC volem manifestar el seu rebuig i condemna a qualsevol enfrontament armat, atac i invasió que atempti contra la sobirania d’un país.

També volem expressar el nostre suport  i solidaritat a les víctimes d’aquest guerra. Sovint, és la població civil qui més pateix els efectes negatius d’aquest conflictes, a nivell humanitari, social i econòmic.

Res no justifica cap guerra i aquesta, com totes, és un atac a les llibertats individuals de les persones i al govern d’un poble independent. Pensem que qualsevol confrontació s’ha de resoldre en un marc de respecte, pau i democràcia.

Finalment, demanem que es resolgui el més aviat possible d’una manera pacífica i justa per tal de minimitzar els efectes devastadors de qualsevol confrontació armada.

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org