Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Conversa professional entre Charles Dunham, bibliotecari a la Corvallis-Benton County Public Library i Angelina Cabré, directora de la Biblioteca Sagrada Família - Josep Maria Ainaud de Lasarte.

15 abril 2024

El proper dimecres 24 d’abril d’11 a 13 hores a l’aula 313 tindrà lloc una conversa professional entre Charles Dunham, bibliotecari a la Corvallis-Benton County Public Library i Angelina Cabré, directora de la Biblioteca Sagrada Família – Josep Maria Ainaud de Lasarte, de Barcelona.

Aquesta activitat, organitzada per la Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, s’emmarca dins de l’assignatura Desenvolupament de col·leccions del grau de Gestió d’Informació i Mitjans Audiovisuals i té com a objectiu conèixer més a fons la gestió de la col·lecció que fan les biblioteques públiques als Estats Units i poder veure semblances i diferències amb el que es fa a casa nostra. 

Esperem que la conversa sigui una bona ocasió per compartir experiències i reflexionar al voltant dels reptes de les biblioteques públiques a un costat i altre de l’Atlàntic.

Us convidem a tots, professionals i persones interessades, a assistir-hi. 

La llengua vehicular serà l’anglès (no hi haurà traducció simultània).

Recordeu: dimecres 24 d’abril d’11 a 13 hores a l’aula 313 de la FIMA!

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org