Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Convocatòria del Novè Premi de Recerca en l'àmbit de la informació i la documentació

20 agost 2021

La Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals de la Universitat de Barcelona, i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya convoquen el Novè Premi Recerca en Informació i Documentació al millor treball de recerca en aquest àmbit, amb l’objectiu de promoure la recerca en aquests camps i donar a conèixer els nostres entorns professionals entre els estudiants.

El premi està dotat amb 700 euros i s’adreça als estudiants matriculats el curs 2020-2021 en el darrer curs de batxillerat o de cicles formatius de grau superior dels centres d’ensenyament de Catalunya. El termini de presentació finalitza el dia 28 de maig de 2021.

A tall d’exemple, poden tractar sobre el món del llibre, de les biblioteques i dels arxius, els sistemes d’informació i documentació, els arxius d’imatges i sonors, els hàbits i les pràctiques lectores, els nous formats de la informació, el llibre digital, la cerca i l’ús de la informació a Internet, la informació i els dispositius mòbils, les xarxes socials, les biblioteques i els arxius digitals, les llibreries, la gestió de la documentació a les empreses, l’estructuració dels continguts al web, etc. Tens tota la informació sobre el premi, a les bases.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org