Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Curs COBDC. Màrqueting a la web social: com difondre el que fem a les biblioteques?

11 març 2016

És segur que una bona programació d’activitats, una edició acurada de publicacions (guies de lectura, punts, etc.) o la creació d’un nou servei són elements bàsics per potenciar les nostres línies d’actuació. La qüestió és saber com donem visibilitat a aquesta feina en l’àmbit de la web social, per donar-la a conèixer entre els usuaris, que són la nostra raó de ser.

En el curs «Màrqueting a la web social: com difondre el que fem a les biblioteques?» us proposem una sessió teòrica on s’explica els conceptes bàsics del màrqueting aplicat a la web social, es mostren exemples del nostre sector i s’ofereixen recursos per ampliar coneixements (bibliografia i webs).

Hi són convidats tots els professionals que treballin en unitats d’informació que no tenen presència a la web social i desitgin començar a introduir-s’hi. També és idoni per aquells professionals que, tot i que la seva institució tingui web i/o blog i presència a les xarxes socials, no sàpiguen aplicar el màrqueting a la seva gestió diària.

Màrqueting a la web social: com difondre el que fem a les biblioteques?
17 de març, de 10 a 14 hores
Lloc: COBDC

Aprofita’t dels descomptes especials per a matrícules de 3 cursos i dels pagaments fraccionats sense interessos.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org